• Informacje na temat:

    akademia restauracja

Artykuły na temat: akademia restauracja
  • Szyc wcale nie ma restauracji!

    Czyżby otwierana z wielką pompą "Akademia", której właścicielem miał być słynny aktor, to ściema?

  • Katarzyna Gniewkowska: Sto procent kobiecości

    Kilka lat temu dopadła ją depresja. Walczyła z nią dwa lata. Były leki, psychoterapia... Niedawno rozpoczęła nowe życie. Przeniosła się z Krakowa do Warszawy.

  • Szyc otwiera restaurację

    W życiu, jak w serialu. Borys Szyc, którego od ponad dwóch lat można podziwiać w roli szefa kuchni w serialu "Przepis na życie", postanowił założyć własną restaurację. Otwarcie lokalu "Akademia" na warszawskim Mokotowie aktor planuje 25 lutego.

  • Spielberg ratuje Oscara

    Podczas zorganizowanej niedawno przez sieć restauracji Planet Hollywood aukcji pamiątek filmowych, pod młotek trafiła statuetka Oscara, którą Amerykańska Akademia Filmowa w 1936 roku uhonorowała aktorkę Bette Davis, za jej kreację w obrazie "Dangerous". Cenna nagroda znalazła anonimowego nabywcę, który zdecydował się zapłacić za nią aż 207 tysięcy 500 dolarów.

  • "rodzinka.pl": Adam Zdrójkowski zaprasza na... hamburgery

    Adam Zdrójkowski, czyli Kuba Boski z "rodzinki.pl", ma dopiero 18 lat, ale doskonale wie, co chciałby robić w życiu. Młodziutki aktor zamierza w przyszłym roku walczyć o indeks warszawskiej Akademii Teatralnej, a wkrótce planuje otworzyć własną... restaurację.

  • E. Flinta: Nie czuję się gwiazdą

    Akademia Muzyki RMF FM zafundowała swemu słuchaczowi kolację z Eweliną Flintą. W jednej z warszawskich restauracji oko w oko z gwiazdą spotkał się Krzysztof Górski z Białegostoku. Romantyczne spotkanie z jedną z najpopularniejszych polskich wokalistek było główną nagrodą w walentynkowym konkursie tego popularnego programu radia RMF FM.

  • ...w restauracji "Akademia", u Szyca. Dwie soby, ja - dwie zakąski, mój partner - zakąskę i danie. Owszem, butelka wina, powtórzona, Bez deserów. Świetny kelner, z poczuciem humoru i z klasą. Rachunek...

  • Żadnej pracy się nie boi

    Marcin Dorociński imał się różnych zajęć, zanim dostał szansę udowodnienia, że jest świetnym aktorem. Pracował m.in. jako bramkarz w jednym z klubów i... kelner w znanej restauracji.

  • Adamczyk i Szyc zostali konkurentami. Koniec przyjaźni?

    Borys niesiony sukcesem serialu "Przepis na życie", w którym wciela się w postać szefa kuchni, postanowił spełnić swoje marzenie w prawdziwym życiu.  Jak widać, Szyca nie zraziła porażka jego lokalu w Giżycku, który kilka lat temu prowadził z mężem Katarzyny Figury, który ostatecznie splajtował. W stolicy podobno ma być lepiej. Choć konkurencja będzie ostra. "Akademia" Szyca mieści się na...

  • Burzliwe życie Magdy Gessler

    Magda Gessler ukończyła Akademię Sztuk Pięknych w Madrycie. Zna siedem języków. Dzieciństwo spędziła m. in. w Bułgarii, Hawanie i Rzymie.

Zdjęcia na temat: akademia restauracja
Wideo na temat: akademia restauracja
  • Magda Gessler o ślubie córki!

    Magda Gessler opowiedziała w rozmowie z Robertem Patoletą, że przeglądanie "Playboya" sprawia jej radość. Przyznała, że podczas studiów w madryckiej Akademii Sztuk Pięknych często malowała akty młodych mężczyzn, bo być może dlatego, że byli tańsi od pozujących studentom podstarzałych modelek. Barwna sukienka Dolce&Gabbana, w którą była ubrana, przypomina jej... przystrojone konie biegające po andaluzyjskich plażach tuż po Wielkanocy. Zdementowała plotkę mówiącą o tym, że odradza córce Larze...

  • Akademia wampirów

    Rose i Lissa mają takie same problemy jak wszystkie nastolatki, tyle że uczą się w Akademii Wampirów – tajemnej szkole z internatem. Tu uczniowie dzielą się na Moroi (śmiertelne, pokojowo nastawione wampiry) i Dhampiry (półwampiry, półudzi, pełniących rolę strażników Moroi). Choć nieśmiała Lissa jest księżniczką Moroi, a buntownicza i żywiołowa Rose – Dhampirką, wierzą, że ich przyjaźń będzie trwać wiecznie. Pod warunkiem jednak, że przetrwają do końca roku. A nie będzie to proste zadanie, bo...

  • Faceci od kuchni

    Alexandre Lagarde (Jean Reno), uznany w całym Paryżu mistrz kuchni, cierpi na brak kulinarnej weny. Choć prowadzona przez niego restauracja jest niczym Luwr wśród muzeów, a goście z wielotygodniowym wyprzedzeniem muszą oczekiwać na stolik, Alexandre wpada w nie lada tarapaty. Nowy właściciel restauracji planuje zastąpić dotychczasowe menu rewolucyjną, znacznie tańszą kuchnią molekularną. Na miejsce Alexandra czyha niejeden młody kucharz, a on sam stoi przed bardzo trudnym wyborem. Albo...